D-mannóz tapasztalatok

Legnagyobb, hiteles d-mannóz tapasztalat-gyűjtemény


Magyarországi tapasztalatok

próbáltam már mindent

"Tisztelt Lakos Antal!
Azért írok Önnek, mert szeretném kifejezni mérhetetlen hálámat és boldogságomat, amit ennek a szernek köszönhetek.

10 éve küzdök hólyaghuruttal, hólyaggyulladással, vesekővel, vesemedence-gyulladással. Próbáltam már mindent (antibiotikum: Nolicin, zipran, stb..), Tőzegáfonya, urogin, természetgyógyászat, talp-reflexológia, akupresszúra,gyógyteák, szexuális élet elhagyása, stb, de semmi nem segített! A tünetek újra és újra előjöttek!

Idén nyáron elhatároztam,meggyógyulok és kész! Napokat töltöttem az internet előtt, böngésztem a fórumokat, orvosi véleményeket, így akadtam rá erre a csodaszerre, merthogy az!

10 napos külföldi nyaraláson vagyok túl, amely tökéletesre sikeredett hála Önöknek (is). Rettegtem az első naptól, hogy mi lesz, mert eddig minden nyaralásom fájdalomba és kudarcba fulladt, de ez csodás volt! pedig eltérő időjárási viszonyok, mezítlábas szoknya viselet, aktív szexuális élet, kevés folyadék, hideg víz,nedves fürdőruha, stb.. volt minden, amit nem iktattam ki, mert olykor olykor figyelmetlen voltam, de a D-mannóz szedése tökéletesen egészségessé és tünetmentessé, és élvezhetővé tette a kikapcsolódást! Köszönöm!

Visszaadták az életkedvemet, a nőiességemet, a párkapcsolatomat és (ez a legfontosabb) az egészségemet!
Mindig legyen d-mannóz, és én mindig szedni fogom és hirdetem mindenkinek, hogy ez az egy, ami segít!"

Minden jót kívánok: Eszter

már pár óra múlva számottevően enyhültek tüneteim

"Köszönöm szépen, hogy aug. 19-én - munkaszüneti napon! - szívélyesen fogadta telefonhívásomat és egy órán belül hozzájuthattam az Ön által ajánlott D-Mannóz kapszulához! Igen sokat segített ezzel, ugyanis már 2-3 hét óta erős hólyagtáji fájdalommal küzdöttem, a kísérő tünetekről nem is beszélve! Az Ön használati útmutatásának megfelelően azonnal kezdtem a kúrát és már pár óra múlva számottevően enyhültek tüneteim!! Tényleg sokat segít az Ön által forgalmazott termék!!!!! Napi 3-4 alkalommal 2 kapszulát veszek be folyamatosan, már negyedik napja. Már sokkal jobban vagyok! Örülök, hogy elkeseredésemben rátaláltam az Ön honlapjára! Még egyszer köszönöm azonnali segítségét, kedvességét, valamint azt is, hogy mindezt szabadidejében tette!"

Szívélyes üdvözlettel:Katalin

5 és fél hónapos kisfiú

"5 és fél hónapos kisfiamnak már egy hónapja hőemelkedése volt (37,8-38,2 C), egyébként étvágya, viselkedése nem változott, jól érezte magát. Vizelet tenyésztése coli fertőzést mutatott, 100.000 csíraszámmal. 10 napig adtam neki a d-mannózt, az első 5 napban minden étkezéskor (fél mokkáskanállal kevertem a tejébe, gond nélkül megitta), aztán 2-3-szor naponta. Az újabb tenyésztés negatív lett! Bevallom, hogy nagyon izgultam, mert mégis csak egy kisbabáról van szó, de nagyon örülök, hogy kitartottam. Jó szívvel ajánlom a terméket, köszönöm szépen."

Viktória, Nyíregyháza

már másnap javulást tapasztaltam

"Szeretném megosztani a tapasztalataimat a D-mannóz szedésével kapcsolatban. Mikor megkaptam a csomagot, azonnal elkezdtem szedni az előírásoknak megfelelően, s már másnap javulást tapasztaltam. Mostanra már csak napi egyszer iszom a vízben feloldott port, s teljesen megszűntek a felfázásos panaszaim. Semmilyen allergiás reakciót nem észleltem, pedig ettől féltem a legjobban, mivel nagyon sok mindenre vagyok allergiás. Éppen ezért nem akartam antibiotikumokat szedni, amiket az urológus állandóan felírt és semmiféle értelmes választ nem tudott mondani a panaszaimra. Örülök, hogy megtaláltam Önöket, s másoknak is fogom ajánlani. "

Zsuzsa

9 nap után nincs a vizeletemben baktérium

"Örömmel írom, hogy a D-mannóz segített. Akut problémám volt. Magas számban mutatta ki a tenyésztéses labor vizsgálat az E coli baktériumot. Ma 9 nap után, nincs a vizeletemben baktérium. "

Katalin

mindkettőnknek elmúlt!

"Két éve kezdődött a "felfázásom",ami tulajdonképpen nem mindig attól van,hogy mi nők a hideg miatt felfázunk,hanem mint a legtöbb esetben is, az E.COLI baktérium okozza, amit sajnos sokféleképpen el lehet kapni.

Voltam több orvosnál is,mindegyik a szokásos antibiotikumot írta fel,ami amellett,hogy tönkretette a gyomromat,a gyógyszer beszedése után legtöbb esetben vissza is jött a betegség! Nagy nehezen elmúlt,majd következő évben újra elő jött, ekkor már több hónapos antibiotikum kúra várt rám. Mire befejeztem a szedését,a párom visszafertőzött,ugyanis elkapta tőlem, majd kezdődött minden elölről!

Többszöri véres vizelet,és szenvedés után rátaláltam a neten a D-Mannózra! Sok jót írtak róla, gondoltam kipróbálom! Elkezdtük szedni a párommal együtt, napi 3 X fél teáskanállal, kb. 2-3héten keresztül és mindkettőnknek elmúlt! Nincs íze,és bármilyen gyümölcslébe, teába bele lehet tenni!(Azért előtte nem árt csináltatni egy labort,hogy tényleg E.COLI baktérium van a vizeletben!) Én csak ajánlani tudom mindenkinek! "

Zs.B., Keszthely

legtöbbször szexuális együttlét után jött elő

"A krónikus hólyaghurut nálam 8 éve kezdődött. Eleinte csak évente 1-2 alkalommal, majd egyre sűrűbben jelentkezett a betegség, néhányszor vesemedence gyulladásig fajult a dolog. Legtöbbször szexuális együttlét után jött elő.

Természetesen mindig antibiotikumok tömkelegét írták fel az orvosok, aztán a kúrák után jöhetett a bél- és hüvelyflórám helyreállítása, amit ugyebár tönkretett az antibiotikum. Egy idő múlva már nem tudtam hinni az orvosoknak, és természetes gyógymódokat kezdtem keresni.

Az interneten találtam rá a D-Mannose-ra, amely kész csodaszernek bizonyult. Napi fél teáskanálnyit iszom meg egy pohár vízben elkeverve, plusz szexuális együttlétek előtt és után. Természetesen aki ebben a visszatérő betegségben szenved, annak elengedhetetlen a napi legalább 3 liter folyadék emellett. De így jól vagyok, és már fél éve nem kellett antibiotikumot szednem! Szóval ajánlom minden krónikus hólyaghurutban szenvedőnek."

V., 26 éves nő

hatása olyan volt, mintha csoda történt volna.

"Több mint két éve kezdődött el nálam a hólyaghurut, amit e.coli baktérium okozott, de arra sokáig nem derült fény, hogy ez a baktérium a felelős mindenért mert az urológusok olyan "hozzáértéssel" álltak a problémámhoz, hogy még egy baktériumtenyésztésre is lusták voltak. Szerintük a problémám nem nagy dolog, nincs jelentősége és nekik sok dolguk van, sok a beteg és nem érnek rá ezzel foglalkozni. Öt urológusnál megfordultam, de ügyet sem vetettek a problémámra és szinte majdnem csak azt mondták, hogy menjek onnan, mert kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy velem foglalkozzanak. Meg sem akartak hallgatni és el sem akarták hinni, hogy ez a problémám és hogy ilyen kibírhatatlanul fáj.

Addig vaktában írogatták fel az antibiotikumokat hatalmas mennyiségekben, mert fájdalmaim semmit sem javultak. Elvétve csináltak egy gyorstesztet, melyből az e.coli nem volt kimutatható és akkor azzal vágtak vissza, hogy negatív minden és az urológus gúnyosan azt mondta:"nem tudja mi fáj". Eltelt több mint fél év és utána hajlandóak voltak csinálni egy baktérium tenyésztést, melyből kiderült, hogy az e.coli csíraszáma nagyon magas volt, ekkor is felírogattak antibiotikumokat, de már százasával, Nevigramonból 120 darabot egy hónapra, de semmi sem használt és már nagyon sok hasznos baktériumot kiírtott a szervezetből, de amit kellett volna azt nem.

Amikor közöltem az orvosokkal, hogy hatástalannak bizonyultak a gyógyszereik és amikor elfogytak a készítmények, akkor rögtön szinte még erősebben visszajön a fájdalom, akkor elképedtek és arra utaltak, hogy nem hiszik el, hogy ez a problémám. Amikor mondtam, hogy mennyire fáj akkor el sem akarták hinni, és az egyik orvos szinte nevetett rajta, hogy mi fájhat ezen. Összesen 250-300 db antibiotikumot írtak fel ez alatt az idő alatt, melyeknek csak nagyon elenyésző hatása volt, vagy semmi. A mellékhatások persze egyből jelentkeztek. Összességében másfél évig annyira fájt a húgycsövem, hogy elviselhetetlen volt és nem csak pisiléskor, hanem utána is tartósan megmaradt a fájdalom. Az állandó vizelési ingerről nem is beszélve. Azt hittem nincs megoldás erre. Ekkor történt az, hogy gyötrelmesen elkezdett fájni és ugye az urológushoz is csak időpontra lehetett menni, ami csak 3-4 hét múlva lehetséges, rögtön nem lehetett menni. Elmentem az ügyeletre ahol ugyanolyan fogadtatás várt mint az urológián, nem tudtak mit csinálni a bajommal és felírták ugyanazt a gyógyszert, amit már szedtem, de akkor sem használt. Az orvosok persze nagyon dicsőítették ezt a gyógyszert, hogy az mennyire jó, de ez se használt semmit.

Ekkor elhatároztam, hogy nem megyek több orvoshoz. A neten keresgéltem és megtaláltam a d-mannózt, melyről nagyon pozitív visszajelzéseket írtak az oldalukon és gondoltam kipróbálom. Az első adag bevétele után már éreztem, hogy nincs az a gyötrelmes égető szúró érzés hanem már sokkal kevésbé fájt a pisilés, és a szedését követően eltűntek azok a kínzó fájdalmak, amik a pisilés után korábban tartósan megmaradtak. Majd idővel minden fájdalom eltűnt, már nem fájt a vizeletürítés sem. Mindez pár hét alatt történt. Mivel az esetemben ez a baktérium nagyon nagy számban volt jelen és már régóta tartott a húgycsőgyulladás, ami már kezdett terjedni a vesémre is és már az is nagyon fájt, ezért nekem több ideig kellett szedni folyamatosan a d-mannózt, de megérte, mert nagyon hatásos és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Megelőzésképpen most is szedem, de már sokkal ritkábban. Ha a d-mannóz nem lenne, akkor nem tudom mi lenne velem, hatása olyan volt, mintha csoda történt volna. Elmulasztotta minden fájdalmam, teljesen meggyógyultam és ezért nagyon hálás vagyok!"

Andrea, Budapest

kb másfél hónapja használom ... azóta nem volt semmi bajom.

"Körülbelül 5 éve, 18 éves korom óta folyamatosan visszatérő hólyaghurutom van. Évente kb 2-3 alkalommal jött elő, elsősorban télen, de az utóbbi fél évben már havonta szenvedtem tőle. Akik hasonló cipőben járnak, tudják milyen rettenetes, ez egy átok. Voltam urológián, nőgyógyásznál, beszedtem a sokadik féle antibiotikumot aztán eltelt 3-4 hét és kezdődött minden előlről.

A vizelettenyésztés kimutatta hogy az e-coli baktérium okozza a panaszokat, ami elvileg az antibiotikumok többségére reagál, én mégis újra és újra megbetegedtem. Rengeteget olvastam erről a betegségről és igyekeztem mindenre odafigyelni, hogy megelőzzem, de nem sok sikerrel.

Aztán olvastam a neten a d-mannózról és úgy gondoltam, kipróbálom. Naponta 1 teáskanálnyit iszom meg egy pohár vízben elkeverve. Még nincs sok tapasztalatom, mert kb másfél hónapja használom, de azt elmondhatom, hogy azóta nem volt semmi bajom. Nagyon bízom benne hogy így is marad. Persze mindemellett továbbra is érdemes kellő figyelmet fordítani a megelőzésre, apró dolgok de annál nagyobb jelentősségük van, és elengedhetetlen a sok-sok folyadék fogyasztása!"

P.R.

a tünetek szinte azonnal enyhültek

"Krónikus húgyúti panaszaim hátterében e-coli áll (biorezonanciás vizsgálat is kimutatta). Sokféle gyógymóddal próbálkoztam, gyógyszerekkel, teákkal, természetes készítményekkel, diétával stb. volt, ami enyhítette a tüneteket, de állandóan vissza-visszatértek.

A d-mannózt májusban kezdtem használni, naponta egy teáskanállal, a tünetek szinte azonnal enyhültek. Később csökkentettem, kb. heti 1-2 alkalommal szedem most, vagy ha érzem a tünetek jelentkezését. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a d-mannózzal nagyjából egyidőben kezdtem használni az Energy cég termékeit, és a reflexzóna-terápia alkalmazását, így nem jelenthetem ki 100 %-osan, hogy kizárólagosan akár az egyik, vagy másik módszertől gyógyulok, szerintem kiegészítik egymást.)"

S.N.

már fél nap után hatásos volt

"Az én problémám évek óta visszatérő húgyuti fertőzés volt, jellemző tüneteivel (csipő, égő érzés vizelet üritéskor és állandó WC-re futkosás), minden alkalommal antibiotikumot kellett szednem, ami sajnos sikeresen rombolja az szervezetünkben meglévő egészséges bacilusokat is.

Én napi egy teáskanállal fogyasztottam belőle megelőzésképpen, de amikor jelentkeztek a felfázás tünetei, három óránként fogyasztottam belőle szintén egy teáskanállal folyadékben elkeverve egy-két napig, utána ismét naponta egy alkalommal.

Meglepően tapasztaltam, hogy míg az antibiotikummal egy nap kell legalább, hogy megszűnjenek a tünetek, a d-mannóz már fél nap után hatásos volt, természetesen mellette jó sok folyadékot kell fogyasztani (mint pl. kamillatea). Egyetlenegy mellékhatását éreztem, amikor fogyasztottam, hogy a torkom enyhén fájt néhány napig, ez persze nem jelenti azt hogy mindenkinél jelentkezik a torokfájás."

Melinda, Szeged

nitrofurantoint szinte nem lehetett abbahagyni

"A krónikusnak mondható probléma évtizedekre is visszanyúlik, de a gyakorisága évi egy-két alkalom volt, sőt talán genetikai hajlam is megvolt az anya részéről, ő is küszködött ezen problémával, talán a menopausa idején szünt meg egyik napról a másikra.

A probléma sűrűsödése addig jutott, hogy az antibiotikumokat, nitrofurantorint szinte nem lehetett abba hagyni, igy találtam a neten a d-mannózra, és rendeltem meg. Mivel ennek volt két- három hét átfutása, azonnal megrendeltem Ausztriából hogy a vélt megoldás minnél közelebb legyen. Az ár, mivel hogy ott is express szállitást kértem több mint a duplája volt [mint a NOW D-mannose-nak], de elkezdte a nejem a szedését, néhány fertőtlenítő por kombinálásával. Ha napi háromszor szedte a d-mannózt, akkor panasz mentes volt, probálta ezt a 3-t leszükíteni, napi kettőre, de ezt csak mára, három-négy hét után tudtuk elérni. Remélem majd ez napi egyre is csökkenthető lesz."

egy veszprémi e-colival küszködő 50 éves hölgy története

nagyon sokat segít abban, hogy megelőzzem és kezeljem a tüneteket

"Több mint tíz éve szenvedek – egy évben kétszer, vagy többször – visszatérő holyaghuruttal-holyaggyulladással, ami nagyon kellemetlen, sokszor hetekig tart. (Alhasi nyomás, gyakori fájdalmas vizelési ingerrel, hányingerrel, általános gyengeséggel jár.)

A vizelet-baktérium vizsgálat mindig kimutatta, hogy az Escherichia coli baktérium a kór okozója.

A hétköznapokban sokmindenre kell figyelnem, hogy megelőzzem a kiújulást, ami nem könnyű: odafigyelni a sok mozgásra, egészséges vitamindús táplálkozásra, elegendö alvásra, sok-sok folyadékbevitelre, kerülni az alkoholt, kávét, dohányzást, stresszt, egyhelyben ülést-levést hideg lábfejjel.

Sokszor nemi együttlétek után jöttek elő a tüneteim, de volt hogy látszólag minden ok nélkül, ez állandó félelmet okozott!

A különbözö gyógynövények, teák, táplálékkiegészítők, orvos által felírt antibiotikumok mellett kerestem valami gyorsabb, hatékonyabb megoldást. Amit akár alkalomszerüen használhatok, kifejezetten a coli baktérium ellen, amikor csak kell.

Körülbelül két hónapja szedem a D-mannózt, napi fél teáskanál port két deci vízben jól elkeverve. Utána 45-60 percet várok, majd sok-sok folyadékot iszom. Ha kezdem érezni, hogy baj lehet, valami tünet félét, napi kettö adagot is beveszek. Van, hogy nemi együttlétek elött egy órával és közvetlenül utána is. Majd ugyanúgy sok folyadékot iszom, föleg vizet.

Elmondhatom, hogy nagyon pozitívak a tapasztalataim a D-mannózzal. Mióta szedem, nem újult ki hólyaghurutom. Nagyon sokat segít abban, hogy megelőzzem és kezeljem a tüneteket, amiket a coli baktérium okoz.

Nagy segítség a D-mannóz! Sok-sok köszönet a D-mannóz oldal létrehozójának:)"

Eszter, Budapest

Addig antibiotikumon éltem

"Problémám a "felfázással" 4 éve kezdődött. Sajnos valóban összetett dologról van szó, mert nem csak felfázás útján tér vissza, hanem könnyen előfordul nemi együttlét után is. Nekem abban az időben volt, hogy hetente - kéthetente jelentkezett, de mivel nálam ez gyors lefolyású volt (1-2 nap), fél évig nem tudták megmondani, hogy mi okozza a bajt. Addig antibiotikumon éltem. A gond csak az volt, hogy mire befejeztem, kezdhettem előről. A gyomrom tönkrement, mivel ideje sem volt regenerálódni. Mikor sikerült vizelettenyésztéssel kimutatni, kiderült, hogy bakteriális fertőzésről van szó (köztük az E-coli baktérium is). A többit sikerült a megfelelő antibiotikummal kiírtani, de az E-colit nem lehet, mivel a szervezet része, és ha "úgy van kedve" elszaporodik. Aki hajlamos rá, az kűzdhet vele élete végéig (ezt az orvos mondta), és akkor jön az antibiotikum-kúra, mert mástól nem múlik el...

Nem akartam ebbe beletörődni, hisz még fiatal vagyok ahhoz, hogy gyógyszereken éljek, így az interneten böngésztem, keresve a megoldást. Szerencsére rátaláltam erre a honlapra, elolvastam a tapasztalatokat, és mivel sok eset hasonlított az enyémre, úgy gondoltam, mindenképp kipróbálom, mert nem veszthetek semmit...Ez lassan egy éve volt, azóta nem vettem be egyetlen gyógyszert sem.

Én csak akkor szedem, amikor tényleg szükséges vagy úgy érzem, hogy esély van rá, hogy kiújuljon a felfázás. Kezdetben gyakran jelentkezett még, de szerencsére most már egyre ritkábban jön elő. Ilyenkor fél óránként megiszok egy kiskanállal a porból (mellé sok folyadékot) és próbálom tartani magam, hogy tudjon hatni a D-mannóz. Általában 3-4 óra alatt elmúlnak a tünetek, utána még folytatom a kúrát kb. 4 óránként 1-1 kiskanállal, majd másnap reggel és este eggyel, hogy ne térjen vissza. Nálam így zajlik egy kúra és ez be is vált. Most már nem fázok fel minden kis szélfúvásra, mint régen és egyre ritkábban kell kúrálnom magam. Biztos vagyok benne, hogy ezt az eredményt a D-mannóznak köszönhetem és persze Lakos Antalnak, aki ezt a honlapot létrehozta!"

egy 25 éves lány Győrből

sokkal jobban lettem tőle, de sajnos nem gyógyultam meg teljesen

"Régóta problémás a hólyagom, 16 éves koromban kezdődött, mikor pisilés közben vesegörcsöt kaptam egyszer, aztán egyre többször. Hosszas kivizsgálások után, egy viszonylag ritka fejlődési rendellenességre derítettek fényt. Pisilés közben a vizelet nem kifelé indult a húgycsőben, hanem visszafelé az urétereken, fel a veséhez, megnyomta azt, és vesegörcsöt idézett elő. Rosszul zárt egy záróizom az uréteremnél, ezt kellett megoperálni, valamint a hólyagomat laza izomzatúnak, és nagynak ítélték, ezért kivágtak belőle egy részt, és kisebbre varrták.

Bent feküdtem a János kórházban 1 hónapig, de sikerült a műtét, és helyrejött a probléma. Viszont amiatt, hogy kisebb lett a hólyagom, sűrűbben jártam pisilni, bár tágult, és erősödött, de nem lett olyan, mint előtte, és az átlagosnál gyakrabban kellett WC-re járnom.

Azóta is elég érzékeny ez a szervem, könnyen kapok hólyaghurutot, és az sajnos az átlagosnál erősebb fájdalommal, hólyaggörcsökkel jár. Elég ha nem figyelek oda, és a lábam átfázik, vagy hideg helyen ülök. Sokszor szex után jött ki a betegség, uszodára, és egyéb nem természetes vizekre is érzékeny vagyok, de elég pl. egy erősen stresszes helyzet is hozzá, hogy előjöjjön a betegség. Mivel már sokszor voltam beteg, a kezdeti jeleket hamar felismerem, de tenni nem nagyon tudtam tenni ellene…

Biztos vagyok benne, magamon is többször tapasztaltam, hogy a betegségeknek lelki okai vannak, ahogy meg tudjuk betegíteni magunkat, úgy meg is tudjuk gyógyítani, csak ez egy nehéz és hosszú folyamat. Persze ezt ha meg tudjuk erősíteni különböző természetes alapú szerekkel, az segít, meggyorsítja a gyógyulást, és önbizalmat ad hozzá. Viszont lehetőség szerint gyógyszerekből igyekszem minél kevesebbet szedni.

A mostani betegségem még tavaly évvégén kezdődött, mikor valamitől hólyaghurutot kaptam, már nem emlékszem, hogy mi volt az oka. Sajnos már tapasztaltam, hogy az urogin, a kamilla, vagy bármilyen más gyógytea, tőzegáfonya kapszula, meg egyéb szerek nekem nem használnak, viszont találtam egy cseppet, a neve stevia, ami sokat segített. Ez egy növényből készült sűrű szirup, ami természetes édesítőszerként került forgalomba, de nagyon erős baktérium és gombaölő hatása van. Sokkal gyorsabban hat, mint bármilyen gyógyszer, de hiába szedtem, próbálkoztam mindenféle adagolással, csak a tüneteket enyhítette, nem gyógyultam meg tőle.

A másik ami a nagyon hirtelen rosszullétnél azonnali enyhülést hoz, az a nagyon forró vízben (épp kibírható hőmérsékletű) való ücsörgés (kb 15 percre). Ez lehet hogy furcsán fog hangozni, de ha ilyen forró vízben pisil az ember ilyen állapotban, akkor a pisilés is sokkal kevésbé fájdalmas, mint egyébként. Ezt úgy hallottam, gyerekeknél szokták alkalmazni, de nekem is bevált. (Elnézést ha megbotránkoztatnék valakit, de igyekszem minden tapasztalatot nagyon őszintén megosztani, mert nem lehet tudni, kinek mi segít)

Aztán feladtam az elveimet, és gyógyszert szedtem, amitől meggyógyultam vagy 2 hétre, de aztán hirtelen visszaestem, és még rosszabb lett a helyzet. Csak a stevia enyhítette valamennyire.
Utána ismerkedtem meg a D-Mannózzal. Kb 2 dobozzal szedtem be, és hasonló volt a hatása, mint a steviának, sokkal jobban lettem tőle, de sajnos nem gyógyultam meg teljesen. Újra feladva elveimet (ekkor már fél éve voltam beteg), gyógyszert kezdtem szedni. Augmentin volt az, ami hatni szokott, és most úgy döntöttem, hogy addig szedem, míg teljesen meg nem gyógyulok. Úgyhogy szedtem 3,5-szer annyi ideig, mint a szokásos, de még mindig nem gyógyultam meg. Hogy ne írtsam ki a bél- és hüvelyflórámat, közben szedtem floragyn kúpot, és protexint, úgyhogy legalább azzal nem volt gond. (Ezt mindenkinek feltétlenül ajánlom, akinek antibiotikumot kell szednie)

Mikor abba hagytam a gyógyszert, (nem akartam már tovább mérgezni a szervezetemet) rosszabbodott a helyzet, de újra elkezdtem a D-Mannózt, így el tudtam menni nyaralni augusztusban tengerpartra. 5 nap tengerben fürdés után, folyamatosan szedve a D-Mannózt, majdnem teljesen elmúltak a tüneteim. Azt vettem észre, a sós víznek nagyon jótékony hatása van a hólyag és a nőgyógyászati panaszokra. Sajnos minden nyaralás véget ér, ahogy a miénk is, és ahogy hazajöttem, újra kiújúltak a panaszaim. Meggyőződésem, hogy ha még egy hétig maradtam volna, teljesen meggyógyultam volna.

Most ott tartok, hogy szedem a D-Mannózt, naponta 4-szer, egy teáskanállal, és így szinten tudom tartani a betegséget, járok dolgozni, stb, de nem vagyok egészséges. Persze ez is óriási dolog, nem tudom mi lenne velem nélküle, de most úgy döntöttem, hogy keresek egy jó urológust, és elmegyek egy magánrendelésre, ahol végre nem közhelyeket mondd az orvos, és a panaszaimat meg sem hallgatva felír valamit, hanem odafigyelve egyénre szabott gyógymódot alkalmaznak. Azért döntöttem így, mert már annyira hozzászoktam a betegséghez, hogy ezt tartom természetesnek, és azt a furcsának, ha egészséges vagyok, így azt gondolom, hogy ezt sürgősen meg kell változtatni, mert veszélyes ha az ember ennyire beleéli magát a betegségbe. Így nehéz meggyógyulni.

Amiben még segített a D-Mannóz, az az volt, hogyha olyan esemény történt, (strand, szex) amitől beteg lettem volna, illetve az állapotom rosszabbodott volna, akkor előtte, utána bevettem belőle, és nem rosszabbodott a betegség.

Szeretném még elmesélni, hogy a húgommal történt egy olyan eset, hogy vidéken voltunk 1 hétig, és felfázott, mert hűvös volt, és nem vigyázott magára. Sűrűbben járt pisilni, orvoshoz ott vidéken nem tudott elmenni (nem is nagyon akart). Adtam neki a D-Mannózból 2-3 alkalommal, kb 3 óránként bevette, és mintha elfújták volna, úgy elmúlt a betegsége másnapra. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam irígy egy kicsit :) Szerintem minden normál esetben (normál felfázásnál) így hat, úgyhogy én mindenkinek ajánlom!!"

N., Budapest


Külföldi tapasztalatok

mindig van kéznél

Hálát adok Istennek a D-mannóz porért! Gyakran kaptam húgyúti fertőzést és évek óta antibiotikumokat kellett szednem, amiket nem szeretem a mellékhatásaik miatt. Véletlenül bukkantam erre a termékre az interneten. Kipróbáltam és azonnal működött. Mindig van kéznél és a fertőzés legelső jeleinél beszedem, de nem kellett sokszor.

Névtelen, Florida, USA

csodásan működik

Soha nem szoktam véleményeket írni, de ez csodásan működik. Tényleg. Nem volt biztosításom és krónikus húgyúti fertőzésem volt, ami a D-mannóz pornak köszönhetően elmúlt !!! Köszönöm.

Jill, Tampa, Florida, USA

többet segített rajtam, mint bármilyen más orvosság

Csak azt akarom mondani, hogy ez a termék egyszerűen bámulatos! Több, mint 10 húgyúti fertőzésem volt ebben az évben, 3 a veséimben, amelyek közül egy esetben a vesém ideiglenesen leállt. Ez a termék többet segített rajtam, mint bármilyen más orvosság, amit valaha is szedtem. Napi kétszer szedem! Nagyon ajánlom mindenkinek!

Kelly B., Columbus, Ohio, USA

2 nappal később a tüneteim eltűntek.

Soha nem gondolkoztam természetes gyógymódokról, de egy orvosságnak ellenálló húgyúti fertőzés miatt az internethez fordultam. Rátaláltam a d-mannózra, elolvastam más emberek tapasztalatait, véleményeit és elhatároztam kipróbálom. Nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel! 2 nappal később a tüneteim eltűntek. Ha bármikor jelentkeznek, elkezdem szedni. Mindig van egy-két doboz otthon.

Jane, Illinois, USA

nem tartotta érdemlegesnek

2006 februárja óta szenvedek e-coli okozta húgyúti fertőzéstől. Azóta, egészen idén februárig antibiotikumokat szedtem. Alig hagytam abba az antibiotikumos kezeléseket, a fertőzések visszatértek. Ezt követte egy újabb látogatás az urulógushoz, fájdalmas hólyagvizsgálatok, CT vizsgálat és utána, természetesen, még több antibiotikum. E coli okozta húgyúti fertőzések voltak, semmi más bajom nem volt.

Megemlítettem a d-mannózt az urulógusomnak, miután olvastam róla a neten. Nem tartotta érdemlegesnek és én nem mertem a tanácsa ellenére cselekedni. Azonban, most februárban, miután egy évig szedtem folyamatosan az antibiotikumokat, elhatároztam, hogy kipróbálom a d-mannózt és nem várom meg a fertőzés elkerülhetelen visszatérését. Azóta nem tért vissza fertőzés! A korábbi rekordom 7 hét volt fertőzés nélkül. Mostanra azt már megdupláztam és optimista vagyok, hogy - lekopogom -, de elmúlt. Biztos vagyok benne, hogy az orvosom azt mondaná, hogy végre az antibiotikumok hatottak, de nehezen tudnám elhinni. Túl sok az egybeesés. Most fogom megrendelni a második d-mannóz adagomat. Mellesleg fél evőkanalat szedek naponta - elég egyszerű. (Habár ezt az adagot megdupláztam az első néhány héten.)

Edwin, írország

"Viszlát felfázás!"
5 részes email sorozat (ingyenes)
Tények, tévhitek, tippek és trükkök
*
*

Az itt megadott adatokat senkinek nem adjuk ki. Mi sem szeretjük a spam-et! A Viszlát felfázás listáról egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Adatkezelési tájékoztató